Tein tänään raikkaan makuisen aurinkoisen juustokakun
tässä siihen resepti;
Pohja;
Digestivekeksejä (1/4 pakettia)
5 rkl margariinia sulatettuna
Leikkaa irtopohjan vuoan pohjalle leivinpaperi. Laita keksit muovipussiin ja murenna esim. kaulimella painellen. Lisää sulatettu margariini ja sekoita. Levitä seos pohjaksi irtopohjavuokaan.
Täyte;
2 liivatetta
1/2 dl sitruunanmehua
Liivatteet liuotetaan kylmässä vedessä 5 min. Purista vesi pois liivatteista ja sulata ne kuumassa sitruunanmehussa. Jäähdytä.
1 7 0 g Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 1/2 dl Flora vispikermaa
Vaahdota Flora vispi. Lisää tuorejuusto ja sokerit. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan kakkupohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa noin 4 tuntia tai yön yli.
Pinta;
2 liivatetta
2 dl appelsiinimehua
Liuota liivatteet kylmässä vedessä 5 min. Liota puristetut liivatteet pieneen määrään kuumaa mehua. Lisää loput mehut, jäähdytä. Kaada hyytyneen kakun pintaan. Pane viileään n. tunniksi.
Kokeilkaa, helppo tehdä!=)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti