Sivun näyttöjä yhteensä

20.1.2014

Kylmää hohkaava pyhäjärvi maanantai-aamuna





EHKÄ maailman paras suklaakakku

Ranskalainen Suklaakakku

Ainekset;

*200 g voita
              *200 g taloussuklaata
*2 dl sokeria
     *4 kananmunaa
             *3,5 dl vehnäjauhoja
Korppujauhoja ja voita vuoan leivitykseen.

Laita uuni lämpenemään 220*c.
Voitele ja leivitä pyöreä irtopohjavuoka.
Sulata suklaa ja voi joko vesihauteessa tai mikrossa.
Vatkaa kananmunat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi, Sekoita vähän jäähtynyt voiseos muna-sokeriseokseen.
Sekoita vehnäjauhot varoen joukkoon, älä käytä tässä vaiheessa enään sähkövatkainta.
Kaada taikina leivitettyyn vuokaan ja laita uuniin keskitasolleja paista n. 12-15 min riippuen vuoan koosta. Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä. Halutessasi voit koristella kakun tomusokerilla.

NOPEA JA HELPP0

SYÖ JA NAUTI...MJJMM...☕





Ei kommentteja: