Sivun näyttöjä yhteensä

5.4.2015

Aurinkoinen Juustokakku



                                                                              ★★★


Pääsiäisen Aurinkoinen Juustokakku

Pohja:

Digestivekeksejä (1/4 pakettia)
5 rkl margariinia tai voita sulatettuna

Leikkaa irtopohjan vuoan pohjalle leivinpaperi. Laita keksit muovipussiin ja murenna esim. kaulimella painellen. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Levitä seos irtopohjavuokaan.

Täyte:

2 liivatetta
1/2 dl sitruunamehua

Liivatteet liuotetaan kylmässä vedessä n. 5 min.. Purista vesi liivatteista ja sulata ne kuumassa sitruunamehussa. Jäähdytä.

170 g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 1/2 dl Flora vispikermaa

Vaahdota flora vispi. Lisää tuorejuusto ja sokerit. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan kakkupohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa n. 4 tuntia tai yön yli.

Pinta:

2 liivatetta
2 dl appelsiinimehua

Liuota liivatteet kylmässä vedessä n. 5 min. Liuota puristetut liivatteet pieneen määrään kuumaa mehua. Lisää loput mehut, jäähdytä. Kaada hyytyneen kakun pintaan. Pane viileään n. tunniksi.

                                                                           ★★★  

KOKEILKAA, HELPPO TEHDÄ!=)

...TESSA...

Ei kommentteja: