EHKÄ maailman paras suklaakakku
Ranskalainen Suklaakakku
Ainekset;
*200 g voita
*200 g taloussuklaata
*2 dl sokeria
*4 kananmunaa
*3,5 dl vehnäjauhoja
Korppujauhoja ja voita vuoan leivitykseen.
Laita uuni lämpenemään 220*c.
Voitele ja leivitä pyöreä irtopohjavuoka.
Sulata suklaa ja voi joko vesihauteessa tai mikrossa.
Vatkaa kananmunat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi, Sekoita vähän jäähtynyt voiseos muna-sokeriseokseen.
Sekoita vehnäjauhot varoen joukkoon, älä käytä tässä vaiheessa enään sähkövatkainta.
Kaada taikina leivitettyyn vuokaan ja laita uuniin keskitasolleja paista n. 12-15 min riippuen vuoan koosta. Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä. Halutessasi voit koristella kakun tomusokerilla.
NOPEA JA HELPP0
SYÖ JA NAUTI...MJJMM...☕
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti