Tein taas Ranskalaista Suklaakakkua , joka on ehkä maailman parasta suklaakakkua..mjmmm. Ja tämä kakku on todellinen suklaanystävän unelma.
Kakku on erittäin helppo valmistaa.
Kakku on sisältä kostean mehevä ja vie kielen mennessään...
Tässäpä ohje;
Ranskalainen Suklaakakku
Ainekset;
Ainekset;
200g voita
200g tummaa suklaata (taloussuklaa käy loistavasti)
2dl sokeria
4 kananmunaa
3,5dl vehnäjauhoja
korppujauhoja ja rasvaa vuoan leivitykseen
200g tummaa suklaata (taloussuklaa käy loistavasti)
2dl sokeria
4 kananmunaa
3,5dl vehnäjauhoja
korppujauhoja ja rasvaa vuoan leivitykseen
Laita uuni lämpeämään 220 asteeseen. Voitele ja leivitä pyöreä irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja voi joko vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sekoita vähän jäähtynyt suklaa-voiseos muna-sokeriseokseen. Sekoita vehnäjauhot varoen joukkoon, älä käytä tässä vaiheessa enää sähkövatkainta. Kaada taikina leivitettyyn vuokaan ja laita uunin keskitasolle. Paista kakkua 12-15 minuuttia, riippuen vuoan koosta.Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä. Kumoa kakku vadille, halutessasi voit koristella jäähtyneen kakun tomusokerilla.
Syö ja Nauti ☕
Tessa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti