En ole aiemmin käyttänyt hapankaalia ruoanvalmistuksessa tällä tavalla, nyt kun näin ohjeen ajattelin että tuotahan on kokeiltava.
Jauheliha-Hapankaali-Pata
1 punasipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä
400g jauhelihaa
300-400g hapankaalia
1 tölkki tomaattimurskaa
3 rkl sokeria
1 tl suolaa
2-3 tl meiramia
2 dl ruokakermaa
- Kuullota ensin sipulit öljyssä
- Lisää ja paista jauheliha
- Lisää hapankaali, tomaattimurska, suola ja sokeri, ja anna muhia 20min.
- Lisää lopuksi kerma ja meirami ja anna vielä kypsyä 5 minuuttia.
Uunijuurekset
Perunaa, porkkanaa, lanttua (halutessasi voit laittaa bataattia, palsternakkaa)
tuoretta timjamia ja suolaa, öljyä ja hunajaa. Sekoita kaikki keskenään ja paista 200 asteessa n. tunti
MJMM..suosittelen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti