Sivun näyttöjä yhteensä

13.2.2015

Jauheliha-Hapankaali-pata ja makoisat Uunijuurekset



En ole aiemmin käyttänyt hapankaalia ruoanvalmistuksessa tällä tavalla, nyt kun näin ohjeen ajattelin että tuotahan on kokeiltava.

Jauheliha-Hapankaali-Pata



1 punasipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä
400g jauhelihaa

300-400g hapankaalia
1 tölkki tomaattimurskaa
3 rkl sokeria
1 tl suolaa
2-3 tl meiramia
2 dl ruokakermaa
  1. Kuullota ensin sipulit öljyssä
  2. Lisää ja paista jauheliha
  3. Lisää hapankaali, tomaattimurska, suola ja sokeri, ja anna muhia 20min.
  4. Lisää lopuksi kerma ja meirami ja anna vielä kypsyä 5 minuuttia.
Uunijuurekset

Perunaa, porkkanaa, lanttua (halutessasi voit laittaa bataattia, palsternakkaa)
tuoretta timjamia ja suolaa, öljyä ja hunajaa. Sekoita kaikki keskenään ja paista 200 asteessa n. tunti
MJMM..suosittelen

Ei kommentteja: